Of je nu graag de mode volgt, wilt opvallen of eens wat anders wilt doen dan normaal, kan je er voor kiezen om je haar met je nagels te matchen. Beiden onderdelen zijn een visite plaatje over wie jij bent en wat je uitstraalt. Des te belangrijker dat je je goed voelt met hoe je er uitziet. 

Je nagels elke dag in een andere kleur lakken is makkelijker dan je haar elke dag een andere kleur te verven. Gelukkig zijn hier ook verschillende oplossingen voor. Zo kan je eventueel een pruik dragen of een uitwasbare spray gebruiken.

Hoe combineer je je haar met je nagels?

Als je bruin haar hebt, kan je je nagels bruin verven, hetzelfde geld voor rood, zwart en zelfs blond. Maar wat nou als je metallic nagellak zo mooi vind? Je haar metallic verven is een stuk lastiger dan bijvoorbeeld bruin of ombre. Toch kan dit wel. Je moet er alleen wel goed opletten dat je dit dan door een professional laat doen. 

Tegenwoordig is er ook metallic haarverf die je zelf thuis kan gebruiken. Deze verf blijft een paar wasbeurten zitten, perfect dus als je het graag met je nagellak wilt combineren. 

Gellac of normale nagellak?

Een belangrijk punt waar je op moet letten als je graag je haar met je nagels wilt matchen is welke soort nagellak je gaat gebruiken. Als je van afwisseling houdt kan je het beste voor de normale nagellak gaan. Wanneer je dit goed doet zal het ongeveer 3 dagen mooi blijven zitten. Hierna kan het wat vervagen of stukjes van af gaan.

Als je weinig tijd hebt om je nagels te doen kan je beter voor gellac gaan. Dit is nagellak die onder een uv lamp gaat. Op deze manier droogt de nagellak en verstevigd het je nagels. Deze nagellak blijft ongeveer 2 weken zitten. 

Hoe kies je de juiste kleur?

Je nagels lakken in een bepaalde kleur is hetzelfde als lippenstift op doen of de juiste tas bij je outfit te kiezen. Gelakte nagels kan je dus eigenlijk als een accessoire zien. Je kan dus paars gelakte nagels hebben met een neon geel jurkje maar of dit ook staat is een ander verhaal. 

Om genoeg keuze te hebben in de kleuren nagellak kan je een nagellak set aanschaffen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld van te voren nadenken wat je aankomende week wilt aantrekken, welke nagellak daar bij past en welke kleur je haar is op dat moment. 

Waarom je haar met je nagellak combineren?

Sommige combineren hun schoenen met hun tas, de ander hun oorbellen met hun kettings en je kan dus ook je nagellak met je haar combineren. Als je daarbij ook nog eens oplet op de rest van je outfit zal je zien dat alles goed bij elkaar past. Hierdoor zal je je ook gelijk beter in je vel voelen en dit uitstralen in je omgeving. 

Hoewel innerlijk belangrijker is dan uiterlijk, toch is dit het wat mensen van te voren zien. Dus als jij het leuk vind om je haar met je nagels te matchen, moet je dit zeker doen. Er is genoeg keuze in soorten en kleuren nagellak om dit voor elkaar te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here